tiistai 2. lokakuuta 2012

Tokottelua

Tänään aamulla tokottelua. Kontaktia, seuraamista, maahanmenoa ja hyppyä. Video loppui kesken liikkeestä maahanmenoissa, pois jäi yksi maahanmeno, josta palkkaus vasta, kun Tiia palasi vierelle. Lisäksi hypyt ei sopineet kameraan, mutta ne meni silleesti nihkeen ok ("väsy" painoi jo). Ai niin ja lyhyt paikkamakuu, kun Tiia viritteli "esteen".

Kontakti on nykyään paljon parempi. Ennen perusasennossa kun sanoi sivu, niin Sinna aina vilkaisi eteenpäin: "Ethän vaan kävelytä jotain puuta päin.." Seuraamisessa myös kontakti parempi, mutta paikka elää (liian edessä ja poikittaa, äh ja pallo oikeassa taskussa, paitsi kun namit on vasurissa..) ja istumiset hitaita. Mutta kaikkeen ei voi keskittyä kerralla, nyt keskitytään tuohon kontaktiin. Kontaktin katkeilusta/hitaasta sivulletulosta nykyään toimii aika hyvin (?) nyppäisyllä puuttuminen. En tiiä meneekö hitusen aggren puolelle vai mistä saa voimaa, kun sen jälkeen suorittaa oikein näpsäkästi, ei passivoidu (hihnapakotteista passivoituu). Pakotteen jälkeen aina kunnon suulliset/paijauskehut, muu palkka vasta myöhemmin, kun tekee oikein.

Maahanmenot oli hitaammat kuin ne on Sinnalla ennen parhaimmillaan olleet.


Eilen iltalenksulla mehtäläiset taas paukutteli. Sinna oli onneks hihnassa, paitsi pieni veto oli kyllä kotiin päin, eli luultavasti, toivottavasti, ois vaan juossu kotiovelle. Tiia jatkoi muina miehinä jutustelua naapurin kanssa. Näytti, että Sinna palautu aika nopeesti. Kun jatkettiin lenkkiä, otettiin vähän perusasennossa kontaktia ja hyvin piti. Palkkauksessa huomas, että ei ihan oma itsensä koiruus vielä ollut (vähän hannaili), mutta muutaman toiston jälkeen parempi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti