torstai 18. huhtikuuta 2013

Viime viikosta tähän päivään

Viime viikon keskiviikon maneesitottis: paikkamakuu, reenikaverit teki häiriöö. Kesti jopa seinän koputukset (koputukset aiheuttaa Sinnalle vahvan vahtimisreaktion?). Mutta sitten kun Tiia palas vierelle silittelemään maassa makaavaa Sinnaa ja reenikaveri teki vielä häiriöö iloisella tänne-huudolla niin Sinna läks! Oli ihan innoissaan, että tässä tää oli ja nyt pääsee moikkaa muita. Pari metriä kerkes karata ja äkäsellä huudolla takas vierelle makaamaan. Otettiin vielä uusiks (Tiia lähti taas hallin toiselle seinustalle) ja nyt kesti myös tänne-huudot muilta. Se teki varmaan tuo, että Tiia oli jo vieressä taputtelemassa, että se luuli, että nyt tää oli ohi..

Sitten seuraamista, vinkkinä edistämiseen jättää pallo Sinnan nähden taakse maahan ja vapautus pallolle. Eka hyvä. Sitten ei oikein keskittynyt seuraamiseen ja reenikaveri ohjeisti tekemään käännöksiä. Sit meni tuo taakse jätetyn pallopalkan idea vähän hukkaan, kun lopulta vapautuksessa saatettiin olla kohti palloa tai miten päin vaan ja Sinna ei välttämättä edes enää muistanut missä pallo oli. Meni hinkkaamiseksi, ja vietti laski. Taakse jätettyä palkkaa voisi käyttää jatkossakin, mutta tällöin seuruutus vain suoraan pallosta pois päin.

Loppuun luoksetulo, en muista miten meni..

Perjantaina varikolla. Eka irtorullailu näkyvillä olevan maalimiehen kera. Toka ja kolmas maalimies helpoissa piiloissa. Näin voisi jatkaa nyt taas jonkun aikaa eli helppoja piiloja mukaan rullailuun. Edelleen ois niin karkaamassa näytölle, tällä hetkellä mennään tyylillä "irti ja rinnuksista kiinni" :P

Viikonloppuna Tiia oli töissä ja Arto, Inna ja Sinna mökkeilemässä. Tää viikko on mennyt Tiian osalta sairastellessa, toivottavasti muut säilys terveinä..

p.s. Reme on pari kertaa puskenut Innaa <3 Varmaan vahingossa ;) Ja Inna opetteli eilen silittämään Remeä - nätisti :)
p.p.s. Inna kävi lääkärissä pitkäaikaisen yskän takia. On se hyvä, että nykyään allergioissa ei lääkärit automaattisesti vaan käske eläimiä pois talosta. Innalla ei kylläkään ainakaan vielä ole allergioita todettu, Tiialla sen sijaan pahatkin elukka-allergiat, mutta omille elukoille on tullut siedättäydyttyä ja vieraittenkin kanssa pärjää lääkkeillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti