sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Totteleivainen viikko

Tiistaina alkoi alle 1-vuotiaiden kilpailuun tähtäävien pentutottis (Joensuun Seudun palveluskoirissa). Maisalle eka rundi leikkiä, toka imutusta. Leikissä edelleen vaan omii lelua, vaikka olis kaksi samanlaista lelua. Imutusseuraaminen toki kivasti. Pentujen jälkeen Sinnalle seuraamista, luoksetuloa ja hyppyä. Seuraaminen meni jankkaamiseksi ja märkä maa ällötti Sinnaa.

Keskiviikkona käyttökoirien puruissa. Sinnalle ennen reeniä tottista: paikkis, seuraamista ja hyppyä. Hyvät pikkureenit! Maisalle leikkiä.

Perjantaina Sinnalle pikareenit kotipihalla. Taas oikein hyvä. Lauantaina tottista Polvijärven urheilukentällä. Paikkis, noutoa, luoksetulo, hyppyä, seuraamista... Tosi hyvä! Maisalle yritys kahen lelun leikkiä, mutta eipä siitä oikein mitään tule, kun se yhden voittaa, niin se on niin ylpeä siitä, ettei se piittaa toisesta lelusta, vaikka mitä tekis.

Tänään tokokoe Pärnällä, hallissa, jossa viimeks siis oli laukauksia, kun luonnetesti oli hallin pihalla. Aattelin jo aiemmin, ettei kannata mennä, mutta menin silti. Ja ei ois kannattanut. Paikkiksesta lähti heti luokse. Yksilösuorituksissa oli aika matalassa vietissä, mutta ei mitenkään toimintakyvytön. Tuomarina Anne Nokelainen.

Paikkamakuu 0
Seuraaminen 8,5: Aika armollinen arviointi, osa käännöksistä hyviä, osa väljiä. Alkuseuraaminen hyvä, lopussa jätätti. Viimeinen perusasento ei istunut.
Maahanmeno 10
Luoksetulo 6: Valui ja sen jälkeen ei enää nostanut laukkaa
Seisominen 9: En tiiä, mistä lähti piste
Nouto 8: Hyvin laukalla molempiin suuntiin. Ois saanut istua tiiviimmin eteen ja pitää kapulaa voimakkaammin
Kaukot 9: Yhessä istumaan nousussa nousi seisomisen kautta muutaman sentin eteenpäin siirtyen, mutta hassusti hyppäytti istuutuessaan itsensä takas taaksepäin:)
Hyppy 6,5: Laiska hyppy, nuuski esteen, istui vasta toisella käskyllä, perusasentoon siirtymisessä teki pusuhypyn
Kokonaisvaikutus 9: Kuulemma iloinen, vaikkei normaali iloinen Sinna ollutkaan omaan silmään

Avo3 138 p, sij. 3/5. Palkintopallilta saatiin lohdutussuklaata. Hei kiitti Sinna ;P

Videota ei ole, kun Arto on ollut viikonlopun kertausharjoituksissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti