sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Koetta ja kuvia

Mökillä lenkillä


Keskiviikkona "puruissa". Sinna oli ihan liekeissä tottiksessa, tosi hyvää! Maisalla oli kiinnostuksen kohteita vähän muuhunkin kuin leikkiin ja lelun omimista oli taas havaittavissa. Kotona jo aika hyvin kiikuttaa lelun takaisin leikittäväksi.


Perjantaina molemmille tottista Sotkuman koulun pihalla. Sinnalle reeni oli kenraaliharkka lauantain tokokoetta varten, minne saatiin peruutuspaikka. Ei mitään huippuu, mutta ok. Videosta saa selvää, mitä videosta saa selvää: http://youtu.be/LIhOJd1oQjo

Lauantaina siis Kuopijossa pikkuhallilla avo-luokassa, tuomarina "joku" (sori ei jää nimet mieleen ja allekirjoituksesta ei saa selvää).

Sinna oli ihan iloinen, muttei kyllä yhtään ollut yhessä tekemässä hommia. Kuriton kakara.

Paikkamakuu 9, nuuskutteli kuulemma jossain välissä
Seuraaminen 8, käännökset kuraa, edisti
Maahanmeno 8,5, valmisteleva seuraaminen rumaa, ylösnousu vino
Luoksetulo 5, valui, loppumatka ravilla, en muista oliko vinokin (en ymmärrä tokosta, mutta pahemmillakin suorituksella sai vitosen)
Seisominen 9,5, loppuasento vino
Nouto 8, eteenistuminen vino
Kaukot 6, ennakoi yhen maahanmeno, jossain vaiheessa heitti perän vinoon. Liikkuri piti kyllä hitsin pitkät tauot ja seliseli
Hyppy 7, istui vasta toisella käskyllä, kun piti nuuskuttaa este..
Kokonaisvaikutus 9, tuskinpa..

151, avo2, sijoitus 3/8 (mitä ihmettä..)

video:  http://youtu.be/0mufXl3FSoQTänään rakennusetsintää Joensuussa suljetulla koululla. Maisalle muistaakseen kolme ukkoa näkölähöillä, yhdessä joutui ettimään pitempään ja välillä kyllä meni ihan mukana olijoiden pussailuksi Maisalla koko touhu :D Lisäksi pikkukoira kävi ettimässä jostain kaukaa itselleen pallon :) Ei ollut Maisalla kyllä uudessa paikassa ja liukkoissa lattioissa mitään onkelmaa. Maisa sai kehuja reippaasta luonteestaan ja se eteni hyvin.

Sinnalle yksi maalimies. Hienon itsenäisesti ja iloisesti teki hommia ja maalimies löytyi hienosti oven takaa pimeästä. Hyvä Sinna.

Kokit

Jokin aikaa sitten Liperissä Siinan poppoon luona (loput kuvat c. Siina J.):

 
Maisa ja hieman vanhempi Aamu

 
Maisakin pärjäs Aamulle isosiskon turvin

Sinna irvistelee Ricolle

Maisa ei ehkä muuten pärjännyt Aamulle, mutta kun pallosta oli kyse, sai saksalainen huutia, kun pikkuMaisa säkä pystyssä kävi pallo suussa päälle kuin yleinen syyttäjä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti