sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Äitiäitiäiti

Pellolla


Tottiksissa on ollut nyt hankalampaa. Säheltämistä ja into purkautuu muuhun kuin tekemiseen. Viime to käytiin eka ryhmätokossa ja sitten tottiskentällä. Tokossa ryhmäpaikkis ja hyppyä pitkästä aikaa. Hyppy hyvä, paikkiksessa teki yhden sätkyn paikallaan, Arto huusi maahan, meni hyvin takas maahan ja pysyi. ?

Hiljaa hiljaa hiivitään, niin ei lentoon lähtevä lumi pääse karkuun




Ihanat kelit ollut ja niistä on nautittu erilaisin ulkoiluin. Arto ja Sinna kävi Tiinan ja Remu-sakemannin kanssa parin tunnin lenksulla Liperissä. Lenkki sisälsi myös vapaana juoksua, leikkiä ja vähän tottista.

Corgi-Danalla lainassa Sinnan takki :D Dana, missä jalat ;)


Kuorevaaran jäällä


Yksi ilta Sinna vei taas Ruun häkistä Ruun iltapalat. Artoa otti päähän ko. touhu ja laittoi Sinnan paikkikseen, niin että Ruu söi leipää Sinnan jalkojen välissä. Sinna ei pystynyt edes katsomaan, venytti päätä pois, minkä ylsi :P Vapautuksesta Sinna sai pikkupalan omaa leipää. Sen syötyään Sinna meni uudelleen itse makaamaan leipää syövän Ruun viereen ja katsoi: "Näin hyvin osaan olla, saanko lisää leipää?"



Eilen Inna taas halaili maassamakaavaa Sinnaa ja toisteli äitiäitiäiti. Arton isä nauroi, että se ei kuule ole siun äitis :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti