lauantai 4. toukokuuta 2013

Hyvää jälkeä

Haussa kerran Arto+Sinna kävi ottaa helppoa motivaatioreeniä suoralla palkalla. Haaste tässä tuli siitä, että alueella paukkui (ampumista). Ekan Sinna oli vähän hipsutellen, mutta sitten innostui. Hyvää varmasti teki tää reeni!

Muuten haussa ollaan rullailtu, vaihtelevalla menestyksellä.. Välillä koko kuvio sujuu hyvin (paitsi rullan luovutus on hätäinen, koska haluaisi karata näytölle), mutta välillä taas rullan tuonti tökkii.

Kolme jälkeä ollaan tehty. Eka oli peltojälki, kaikki esineet löytyi, mutta muuten oli aika haihattelua. Toka jälki vappuna. Arto&Sinna oli raunion maastossa vappupäivänä klo 14-20.30 (!) jälkeilemässä, kantamassa varikon tavaraa ja lenkkeilemässä. Siellä noin puolen kilsan jälki, vieraan tekemänä. Esineitten sisällä namipurkit. Hyvin jälesti, paitsi ainakin ekalla esineellä paineistui. Hyvin selvitti myös haastaviakin pohjan vaihdoksia.

Tänään jälki kotitien metikössä, välillä aikamoista risukkoa. Vajaa puoli kilsaa, neljä esinettä, joiden sisällä namipurkit. Hyvin nosti jälen, jokaisen esineen ilmaisi maahanmenolla itsenäisesti. Parissa kulmassa hukkasi jälen, mutta löysi itse. Yksi tien ylitys (ei suoraan tien yli, vaan tielle tultaessa jälki jatkui muutaman metrin tien reunassa ja sitten yli). Lopussa namikasa. Jälesti kyllä askeltarkkaan viimeiset metrit ainakin, kun nenu osui suoraan namikasaan :) Video katkeaa välillä, kun Artolla oli Inna kantorepussa, niin he jäivät välillä jälkeen ja esineillä kerkesivät ottaa välimatkan umpeen :) Sinna jälesti tosi iloisen rennosti, oikein mukavata <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti