perjantai 24. toukokuuta 2013

Rullat nousee

Inna oppi avaamaan elukoitten ruokapöntöt..Kotona ollaan otettu irtorullan nostoa. Ilman käskyä rulla lattialle ja odottamaan, että Sinna tuo rullan eteenistuen käteen. Välillä omilla käsillä kosketuksia rullaan ja Sinnan pitää pitää. Hirveesti eteenpäin menty! Mutta huomaa kyllä eron, että jos on parempaa ruokaa, niin koira on nopeempi, jos normiruokaa, niin hiimailee välillä ennen uutta nostoa ;)

Tottiksessa eilen Arto otti jälleen Sinnan oman aktiivisuuden reeniä. Eli Arto lähti vaan kävelee tottiskentällä ja ootteli, että Sinna hakeutuu seuraamaan. Sinnalla oli vähän pitkät hoksottimet, mutta eipä se ihme kun nyt on vaan toistettu tuota rullannostoa eli jos käskyä ei ole tullut niin se tarkoittaa että tuopa rulla tänne. Käden käyttö taskussa toimi Sinnalle kuitenkin eilen hyvänä muistutuksena ja sen jälkeen toimi tosi hyvin.

Käytiinhän myö muuten viikko sitten Josepan järjestämässä tottiskoulutuksessakin! Eka setti Sinnalle seuraamista. Kouluttaja oli sitä mieltä, että ei lähtis hirveesti puuttumaan edistämiseen, koska joskus voi kuitenkin olla vaarana, että Sinna myös jätättää.. Toisessa setissä paikkamakuu. Häiriönä toimi muiden reeniläisten ja kouluttajan huudahdukset, taputukset, lelun heitot, jossain välissä kouluttaja otti oman koiransa kentälle leikkimään ja heitteli sille lelua tosi lähellekin Sinnaa. Lopuksi toi koiransa Sinnan viereen paikkamakuuseen. Lisäksi saatiin extrahäiriötä, kun kentän reunalle joku toi autolle keräyslasia! Sinna kesti koko pitkän paikkiksen (välinamipalkalla) ja oli jopa ihmeen rauhallinen. Pää vaan välillä pyöri, mutta se ei haittaa.


Inna tottiskoulutuksessa Jakokoskella


Tällä viikolla loppui Innan kerho. Kaksi viimeistä kertaa oli ulkoilukertoja, niin Sinna ja toisten kerholaisten kaksi villakoiraa sai olla mukana. Oli kyllä kivaa tuollainen lapsi-koira-kerho :D


Kaikki pienet ulkona


Myös RuuOnneksi on koira, joka siivoaa lattiat
4 kommenttia:

  1. Voi että, kun tulee hyvä fiilis, näitä teidän päivitykisä lukiessa ja tuo video... :D On kyllä niin sitä Elämän makua. <3 :D

    VastaaPoista
  2. Olipa kissa rauhallisesti kyydissä! Ihanaa lapsen kannalta, noin monta lemmikkiä kaverina.

    VastaaPoista
  3. Jos haluutte joskus ilmaisutreenejä tai muuten vaan treeniä ni me ollaan kyl mukana :D

    VastaaPoista