perjantai 28. kesäkuuta 2013

Rullailua ja kuvia

LenkilläHerätettiin vierashuoneessa nukkuva Reme pusulla

Kudiddaa

Inna on kova pusutyttö
Parit hakureenit on nyt menneet vähän penkin alle. Rullailu ei maistu Sinnalle, paineistuu tai jotain. Kotona kuitenkin pelittää sekä sisällä että ulkona. Ollaan tehty nyt reeniä niin, että rullan tuonnin ja irrotuksen jälkeen käsky lähelle ja siitä palkkaus. Videolla sisäreeni parin viikon takaa :) (tässä palkkaus vielä suoraan rullan luovutuksesta)Eilen tottiksessa. Seuraamisessa hyvää ja myös kontaktin katkeilua. Liikkeestä maahanmenossa yritti kaikkea muuta, koska maa märkä. Liikkeestä seiso hyvin. Noudon teki kyllä, mutta oli vähän innoton ja mälväsi. Hyvä eteenmeno, paitsi lopussa kaarsi kun ei nähnyt palkkaa.

2 kommenttia:

  1. Teillä on pätevä maalimies. :D Noinhan se pitäisi oikeesti mennäkin, että koira kohtaa haussa eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä. Voisin kuvitella, että Romeolla menisi pasmat täysin sekaisin jos etsittävä olisikin joku Innan tapainen...

    Inna hoitaa hommat kyllä tyylikkäästi. :)

    VastaaPoista
  2. Niin no mutta Inna on lievästi sanottuna tuttu ihminen ;) On meillä reeneissä joskus ollut lapsia piiloilla aikuisten mukana, eikä tähän mennessä yksikään koira ole sitä "ihmetellyt" :)

    Tiia

    VastaaPoista