keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kesän eka viesti



Tänään kesän ekoissa viestireeneissä. Sinna oli ihan hinkuna kun autosta tunnisti, että mihin paikkaan ajettiin <3 Paikan lisäksi oli kyllä täysin muistissa myös laji. Pinkoi ihan täysii kaikki viisi matkaa, joista viimeisen taipaleen ekana koirana. Tosi hyvä pikkukoira :) Kerran karkas lähetyksellä, kun oli niin kiire juoksemaan.

Tänään iltapalalla rullan nostoa ja irtorullaa sisällä ilman näyttöä Inna maalimiehenä. Inna oli vaan vähän hankala maalimies, kun se koko ajan lähti kävelemään rulla ojossa kohti Sinnaa :) Mutta Sinna teki hyvin.

Tänään päivällä mökillä käymässä. Mökille tullessa pihalla oli supikoira jänistä syömässä. Sinna kerkes löytää yhden käpälän, yäks!

Tiistaina Arto ja Sinna hakuilemassa. Rullareeniä, ilman näyttöä ja näytön kanssa (2+2). Tosi kivasti teki :)

Muutoin ollaan tehty aikas vähäsen mitään. Yksi jälki joskus pitempi aika sitten, joka ei mennyt kovin hyvin (selvitti jälen mutta meni vähän hällä väliä asenteella. liian helppoa?), ja yksi esineruutu, joka myöskään ei mennyt ihan nappiin ja tottiksessa ollaan käyty myös välillä. Ei raportoitavaa sillä saralla, ihan ok mennyt, mutta ei hirveästi edistystä tapahtunut (?)

Lenkkeilty ollaan monessa eri paikassa, Polvijärvellä, Liperissä, Outokummussa ja Joensuussa. Välillä lenkkikaveriksi on saatu Remu ja Dana tai Anki. Lisäksi Sinna oli päivähoidossa yhden päivän Arton siskolla. Lenkillä oli tullut vastaan irtobeagle, Sinna oli toiminut houkuttelukoirana saada beagle takas kotipihaan, aluksi beagle oli lähtenyt Sinnan mukana, mutta sitten oli tajunnut tulevansa huijatuksi ja poistunut paikalta :P

p.s. Viikonloppuna ajettiin kaksi satsia soraa koiratarhaan, kun se sitä ennen kasvoi puolimetristä heinää. Nyt kun saisi vielä tarhalle käyttäjän :) (Sinna kun ei tarhassa viihy ;P) Vaikka ei kyllä mitään tarhakoiraa olla ottamassa, eikä kyllä vielä toista koiraa muutenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti