sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Kulunut viikko ja Maisa

Montako koiraa?
Alun kuvat viikko sitten sunnuntailta Nooran ja Siinan vierailulta, kuvista puuttuu Aamu-sakemannipentu <3 c. Siina J.

Tällä viikolla...

Tiistaina hakuilemassa. Pitkästä aikaa irtorullailua. Tiputteluksi vähän meni, mutta oli siinä hyvääkin joukossa.

Keskiviikkona viestissä. Eka väli 500 m, loput neljä 800 m. Sinna juoksi viimeisen taipaleen ekana koirana. Hyvin meni!

Perjantaina vietiin Sinna ja Inna hoitoon ja lähdettiin ajelemaan Tampereen suunnille. Lauantaina Nokialle nappaamaan meidän uusi laumanjäsen, malipentu Dubion Oh Snap (Maisa) kyytiin :D Kasvatajalta saatiin hyviä vinkkejä tottikseen, jälkeen ja arkeen ja esim. tenavan ja pennun yhteiseloon. Kotimatka 5 h meni unisissa tunnelmissa ja ilman pisuvahinkoja selvittiin. Eka yö on takana. Olihan tuota jotakin piippailuja, mutta muutoin hyvin on mennyt :) Kuvat 6 vk iässä (nyt reilu 8 vk).
Tänään tottista Sinnan kanssa Polvijärvellä. Seuraamista, liikkeestä seiso, luoksetuloa ja hyppyä vesisateessa. Yllättävän hyvin, kun vettä tuli, aiemmin ei ois ollut puhettakaan, että Sinna ois suostunut kastumaan tottiksen takia ;)Haaste Annelta (huom. meillä on se kuva haastekin jäänyt ihan vastailematta):

 1. Mieleen jäävin hetki koirien parissa? (iloinen tai surullinen hetki): Ei voi laittaa vaan yhtä.. Pienet hetket, kun Sinna&Inna-kaksikko toimii hyvin yhteen, onnistumiset kokeissa, Innan ristiäiset, kun kasteessa Sinna makasi piirin keskellä ristiäisvieraiden jaloissa...
 2. Ei mennyt kuten Strömsössä. Mitä, missä, kerro?: BH meni läpi, muttei siitä kovin kehuttavat fiilikset jääneet (paitsi kaupunkiosuus meni nappiin). Ei oltu koevalmiita ja kevät juuri Innan synnyttyä ei ehkä muutenkaan ollut parasta aikaa uusille haasteille.
 3. Mikä koira on tehnyt sinuun suuren vaikutuksen (ei tarvitse olla oma koira) Miksi?: Nyt ei kyllä osaa sanoa. Lapsuudessa on tullut ihailtua yhtä jos toistakin koiraa ja nykyään kolahtaa, jos näkee hienoja iloisia suorituksia, joissa ohjaajan ja koiran yhteistyö pelaa. Voisi kuitenkin sanoa, että Sinna on tehnyt vaikutuksen ja on ollut oikein sopiva valinta ekaksi palveluskoiraksi <3
 4. Jos joutuisit valitsemaan terrierirodun, mikä se olisi?: Hirveästi rotua tuntematta: Manchesterinterrieri, rodun ulkonäkö ja iloisuus miellyttää.
 5. Rotu, jota sinulla ei ole, mutta jonka voisit tulevaisuudessa ottaa? Lyhytkarvainen hollanninpaimenkoira, vaikkei sinänsä eri rotu olekaan :)
 6. Montako koiraa on liikaa? Neljä on aika rajoilla, mutta viisi ainakin on liikaa :)
 7. Mitä lajia et haluaisin harrastaa koirasi kanssa, vaikka koirasi soveltuisi kyseiseen lajiin hienosti. Miksi? Tällä hetkellä ei ole intoa laajentaa lajivalikoimaa nykyisistä, joita ovat siis pk-jälki, viesti, haku, tottis ja pennun kanssa Artolla tulee olemaan suojelu. Nykyisiin lajeihin liittyen fh-jälki ja ek-koe kiinnostaisi, mutta ne on oikeastaan samaa juttua.
 8. Jos koirasi olisi biisi, mikä se olisi? Perustelut? Sellainen tosi outo sekoitus rokkia, iloista menevää lastenlaulua ja lällyballadia, ei sellasta ole olemassa :D
 9. Koiraton elämä - millaista se olisi vai onko sitä? Ilman koiria pystyisi keskittymään paremmin muihin harrastuksiin, esim. kuntoilu ja heppailu, ei tarvitsisi miettiä, että mahtuuko autoon, kotona ei olisi niin paljon karvaa ja hiekkaa ja tassunjälkiä... Mutta ei sitä kyllä silti haluaisi ilman koiria olla <3
 10. Olet kasvattaja. Millaista koiraa kasvatat? Ominaisuudet, luonne, terveys? Mistä olen valmis tinkimään, mistä et? Harrastuskoiria, jotka ovat myös tasapainoisia perhekoiria.
 11. Romeo, Myy vai Moore sinulle? Perustelut? :): Varmaankin Myy, kun sen tyyppistä harrastuskoiraa nyt etsittiin itsekin toiseksi koiraksi :)

2 kommenttia:

 1. Ihana pentunen, varmasti mainio harrastuskaveri!

  T: Susanna ja Rakel

  VastaaPoista
 2. Onnea pupsista! En malta oottaa, että pääsen pienen Maisan näkemään:)

  VastaaPoista