sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Jälkiesineilmaisua

Reme on tykännyt nukkua Innan vaunuissa. Eilen Inna oli päikkäreillä sisällä vaunuissa. Reme meni makkariin naukumaan, että hänen pitäis päästä vaunuihin unille. Kun seuraavan kerran mentiin makkariin, niin Reme nukkui vaunujen jalkopäässä. Inna kun heräs, niin potkas sitten Remen alas..

Sinna on ilta- ja muilla "välipalaruuillaan" muistutellut mieleen sisällä taas jälkiesineilmaisua. Nyt menee jo mallikkaasti. Tänä aamuna ulkona, jälki lumella 30-40 metriä, neljä keppiä, yksi kulma. Kotipihassa, yöllä oli satanut vähän lunta, eli puhtaalle lumelle tehtiin. Korkeella nenulla meni, mutta esineilmaisut tässä nyt pääasiassa oli ja ne meni kyllä ihan nappiin. Sinna oikein syöksyi maahan! Huippua! Tän kun nyt sais pidettyä kesään..

Tänään pyörähtämässä Sotkuman talvitapahtumassa, Sinna mukana. Kolme lasta (alle kouluikäsiä) kävi kysymässä saako silittää, Sinna oli tosi kiltisti. Yksi pikkupoika sitten lisäksi juoksi Sinnan takaa yllättäen ja juostessaan kevyesti läpsäisi Sinnaa takamukselle, eipähän tuo Sinna sanonut mitään, liekkö edes tajusi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti