lauantai 2. helmikuuta 2013

Kuukauden tiivistys

Hyvääa alkanutta vuotta! Ei valettu tinaa uutena vuotena, mutta näistä jätkänkynttiläkuvista voi myös katsoa, mitä näkee. Lohikäärme? Eikös se tuo onnea? Sinnan kaverina meillä uutena vuotena oli Nappe-springeri, joka ei pelkää paukkuja. Pelkäämätön kaveri teki Sinnalle varmaan ihan hyvää.

Reenattu on vähän:

kolmet varikkoreenit: 3-4 ukkoa erilaisissa piiloissa: harkkojen väleissä, lumikasojen päällä, betoniputkessa jne. Viime sunnuntaina intoa oli kauhiasti ja Sinna eteni alueen tosi itsenäisesti. Välillä piti ihan palata aluetta taaksepäin, ettei vaan jäänyt ketään ukkoa nostamatta, kun niin vauhdilla mentiin, mutta oisi vaan pitänyt uskoa koiraan, että eihän siellä ketään ollut. Eilen ei ollut niin vauhdikasta.

X-määrä tottiksia maneesilla ja yhdet reenit Lily-aussien kanssa: maneesilla Arto&Sinna ovat keskittyneet aika paljon perusasentoon/seuraamiseen toisten tehdessä häiriötä. Hyvin on mennyt!

Yhdet rullareenit kotona sisällä: Hyvin oli muistissa, vaikkei oo tehty sitten kesän. Ei otettu näyttöä mukaan.

Sinnan juoksut on lopuillaan. Tällä kertaa yllättävän vähän on ollut juoksuilla koiraan näkyvää vaikutusta. Tai sitten kun on reenattukin niin vähän niin sitä ei huomaa.. Parina iltana on iltaruokatottiksella ollut perässähiihtäjänä, mutta muuten mukava koira <3

Sinnan lonkka- ja kyynärtulokset tuli: AA00


Inna täyttää tänään 11 kk. Kuukauden päästä juhlat <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti