lauantai 23. helmikuuta 2013

Maneesitottista ja jälkiesineitä

Keskiviikkona maneesilla tottistelemassa. Seuraamista, jäävät, luoksetuloa ja maassapaikkis. Hieman häiriöherkkä, mutta innokas kuitenkin. Lisäksi Tiialla oli vähän kriteerit ja palkan ajoitus hukassa. Jäävät hyvät, samoin luoksetulo (lyhyeltä ja pitkältä matkalta). Loppuun paikkamakuu noin 2,5 min tai enempikin. Lea teki häiriötä kävelemällä ympäriinsä Sinnan lähelläkin, heiluttelemalla käsiä jne. Lisäksi hallissa teki samaan aikaan sakemanni hommia. Tosi hyvä. Oli sopivasti tekemisestä väsynyt koiruus niin siellä se rennosti makoili.

Tänään aamulla sisällä neljä jälkiesineilmaisua, tosi hyvät. Päivällä pihalla. Sinna makaamaan portille ja Tiia vei kolme keppiä. Jälki-käskyllä hommiin. Hitsi kun ei tullut liinaa laitettua niin Sinna ryntäsi laukalla matkaan. Hyvin hajulla pääsi kuitenkin ekalle kepille, hidasti ja meni taitavasti maahan. Tokalle esineelle jatkoi hitaammin ja tarkemmin matkaa ja selvitti kulman hyvin ja hyvin maahan paitsi 90 astetta vinoon. Jatkoi hyvin, mutta hävitti jäljen jossain kohti ja joutui pyörimään vähän ennen kuin löysi. Kolmannesta esineestä meni muutaman askeleen yli ja palasi takaisin päin ja meni nenu kohti takana tulevaa Tiiaa maahan. Palkka kuitenkin siitäkin, mutta ajatuksena paikata kahdella lisäkepillä. Eli Sinna maahan oottamaan ja kepit paikalleen. Taas rynnisti liikkeelle ja meni ekasta kepistä ohi. Kutsulla takas luokse ja rauhoittumisen jälkeen rauhallisempi lähetys ja eka esine löytyi hyvin. Tokalle esineelle jälleen rauuuuhallinen lähetys ja sekin ilmaistiin hyvin (vai oliko vinoon). Eli hyvin meni, mutta ulos pitää olla liina!

"Jälkeilyn" jälkeen hiihtämään. Sinnaa tympäsi taapertaa hangessa, mutta hyvää se sille tekee, laiskiainen ;P <3

1 kommentti:

  1. Heh, vai ei teillä ollu liinaa "jäljestyshommissa" :D Tosin eihän se sisällä oo sitä tarvinnu näissä jälkiesineilmaisureeneissä.
    T:Arto

    VastaaPoista