perjantai 9. elokuuta 2013

Tokoa ja esineitä

Tokot:
Eilen iltaruualla luoksetulon stoppia ja kaukoja. Pääosin mukavasti pysähtyy, toki sisällä vauhti on ravia (, minkä vuoksi luoksetuloa nyt ei välttisti kannattais ees sisällä reenata :/ ) Välillä normiluoksetuloja. Kaukoissa edelleen istumisessa välillä hypähtää pykälän eteenpäin.
Tänään tokoilua Polvijärven kylillä, nurmi"kentällä". Noutoa, kaukoja ja luoksetulon stoppia. Noutoja eka kuolleella kapulalla (kapula maassa, josta nostoja), sitten sinne sun tänne kapulan heittoja ja siitä noutoja ja lopuksi kokeenomaisempia noutoja perusasennosta. Palkkaus välillä vauhdista, välillä eteenistumisesta ja muutama irroituksesta. Kaukoissa jälleen parissa istumisessa eteenpäin hypähdys. Luoksetulossa pitkässä matkassa kovassa vauhdissa stopit ei vielä toimi, lyhyellä matkalla ok. Väliin ja loppuun vauhtiluoksetuloja. Oli ihmeen väsy koira, läähätti hurjasti, vaikka innolla tekikin..?

Esineruutu:
Lievästi väsynyt koira oli myös eilen illalla, kun lenkin jälkeen tuli tekaistua esineruutu. Innokkaasti etsi, mutta tuonnit oli sitä sun tätä, loppuasennot usein kuitenkin ok. Palattiin kotiin loppupalkkapalloa heitellen ja siinä touhussa koiruus veti kyllä itsensä aika piippuun!

Tämän viikon jälkeen loppuun Tiiallakin loma, voioivoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti