torstai 8. elokuuta 2013

Viikkoon mahtui taas kaikkia Sinnan lajeja ja kavereitaViestit:
Viikko sitten keskiviikkona pisimmät matkat oli 850 m. Sinna juoksi jonkin pätkän ekana koirana. Hyvin meni kaikkinensa, jonkun matkan jälkeen oli jo aika väsy koiruus :)

Eilen viestissä eka väli 400 m, Sinnaa yritettiin juoksuttaa reenin aivan ekana koirana. Hyvin oli lähtenyt ja viipynyt jonkin aikaa mutta sitten palannut takaisin.. Sulo laitettiin sitten menemään eka, niin sitten juoksi hyvin. Pisimmät matkat eilen noin 650 m, Sinna juoksi vain kolme matkaa viiden sijaan. Oli sen verran helle, ja päivällä oli jo tehty lenkki ja käyty kaksi kertaa koirapuistossa (ei sattunut kavereita puistoissa olemaan) jne puuhaa.

Haku:
Tän viikon tiistaina otettiin Sinnalle yksi maalimies suurehkon alueen partioinnilla. Hienosti ja itsenäisesti ja iloisesti Sinna tarkasteli aluetta ja ihmeen kaukaa sai lopulta hajun maalimiehestä ottaen huomioon, ettei tuullut ollenkaan. Ja kivalla innolla toi rullan (tiputti puolen metrin päähän ja siitä käskyllä käteen) ja näytölle tuttuun tapaan tuhatta ja sataa. Sinna selvästi tykkäsi, kun oli erilaiset reenit!

Toko:
Maanantaina kotipihalla kaukoja, avo-luokan hyppyä ja vauhtiluoksetulo (oli tarkoitus ottaa luoksetulon stoppia, mutta oli lenkin jälkeen kuumalla säällä sen verran väsy hurtta että jätettiin välistä). Kaukot ok, meinaa istumaan noustessa tulla vähän eteenpäin. Jos itse on lähellä koiraa, niin silloin nousee hyvin. Huomattavasti innokkaammat kaukot oli kuitenkin lauantaina kun oltiin rannalla grillaamassa ja viimeisen makkaran Sinna sai tottistella - näytti että se melkein lensi maahan ja istumaan :D Avo-luokan hyppyä ekaa kertaa. Ei ongelmaa istumisessa eikä paluuhypyssä. Helposti vaan hyppää vinoon, niin siitä hankala hypätä takas päin. Ei otettu vielä loppuasentoa, joka tulee olemaan eka eteen istumaan ja siitä sivulle.

Jälki:
Sunnuntaina käytiin Liperissä peltojälellä, jonka Siina ystävällisesti tallasi. Neljä esinettä, viisi kulmaa, ehkä 100 m, vanheni reilun tunnin (?). Sinna jälesti välillä hyvin, välillä oli ihan pihalla. Eka kulma meni hyvin, tokassa tuli vahingossa stoppaus liinalla, kun oli kääntymässä kulman ihan oikein, niin siitä meni pasmat sekaisin. Esineistä nousi vain yksi (!), toista ilmaisi, mutta esinettä ei kyllä löytynyt. Liekkö ilmaisi pelkkää hajua vai oliko pieni esine tosiaan vain niin syvällä heinässä ettei sitä siitä kohtaa löytynyt. Mutta hyvä oli saada vieraan tekemä jälki, näitä lisää ;) Tarkoituksena oli käydä palautteleva jälki, jossa olisi isompia esineitä tiheämmin, pelkkä suora ja ilman namia ollenkaan jälellä. Mutta eipä ole tullut tehtyä..Jälen jälkeen lähettiin lenkille kokoonpanolla Noora ja Nemo-holskupentu, Siina ja Rico-sakemanni ja Armas-brasilianterrieri ja myö koko perhe Sinnan kanssa. Olipa mukavaa ja koirat tuli hyvin juttuun keskenään ja hyviä kuvia tuli ja maastot oli tosi kivat :D Tämän postauksen kuvat: Siina J. Kiitti ;) 

Vähän saa pusutella maahan käskettynä, jos vieressä on ihana holskupentu <3
Paikkaseisominen :)
Muita koiruuksia kuvattiin tälleen poseeraten, niin herkkuja hamuava Sinna asetteli myös itse itsensä, jotta sai nakinpalan. Miten niin holsku ei muka tee hommia yhden nakin palan eteen ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti