tiistai 23. lokakuuta 2012

Aitaa ja tokoa

Lehmityttö <3
 
Viime torstaina tottiksessa. Kerkes tulla pimeä ja kenttä oli ihan litskamärkä, joten tehtiin parkkiksella, mikä sinänsä oli ihan hyvä, koska siinä oli häiriötä enempi: seisoskelevat ihmiset ja koirat haukku autoissa :P Lisäksi Piina-holsku teki samaan aikaan kentällä :) Seuraamista, henkilöryhmää, liikkeestä maahan, liikkeestä seis (käsiavulla) ja luoksetulo sekä paikallaolo. Hieman häsläystä oli, mutta energistä sellaista ;) Paikallaolossa välillä palkaten, hyvä!

Lauantaina oltiin bh-kokeen kaupunkiosuudessa autossa tyhmien kyselijöinä (missä on lähin kauppa, kun oltiin kaupan edessä jne ;P).

Sunnuntaina viestissä. Osa porukkaa valmistautui kokeeseen, niin matka oli pisimmillään reilu kilsa ja siirtymätkin oli ihan reilun mittaisia 200-300 m. Ja Sinna juoksi niiiin taitavasti <3 Lähetykset vaan oli aika kaahotusta, vasta kahella viimesellä lähetyksellä (yhteensä viisi lähetystä) malttoi kulkea lähellä-käskyn alla mukisematta. On Sinnalla kyllä kuntokin kasvanut, kun ei ollut juoksusta milläänsäkään, vaikka kovaa meni. Jaksoi vielä reenin jälkeen leikkiä Sulo-howavartin kanssa.

Ei siis ilmoitettu Sinnaa tänä syksynä viestikokeeseen.. Ei myö sitä tottista keretty pakertaa kuntoon (laukaukset ja noudot). Keskitytään siis tokoiluun tää syksy :P

Eilen tokoilemassa Muovisolan parkkiksen vieressä. Lenkkeiltiin paikan päälle vähän jännästi eli aina kun meni auto ohi, niin Sinna paikkamakuuseen/kontaktia perusasennossa. Sinnahan siis on aikamoinen autojen perään, niin hyvää häiröitä tuli :D Perillä otettiin seuraamista, liikkeestä maahan, top ja luoksetulo. Luoksetulo oli vähän hitaahko, joten toinen lentävällä palkalla ilman loppuasentoa. Lisäksi lyhyt paikkamakuu syötellen ja pannasta kiinni pitäen (:P), kun ohi meni peräkärry. Sinnaan vaan ei voi luottaa peräkärryjen kyseessä ollessa!

Tänään sama meno jatkui, kun lenkkeiltiin tän päivän tokottelupaikalle lammen rantaan. Eka autohäiriö tuli jo kotipihasta lähtiessä ja pelkällä tänne-käskyllä hakeutui kivasti sivulle, eilinen oli selvästi muistissa :) Tokossa seuraamista, toppia ja luoksetuloa + lyhyt paikkamakuu, kun piti hyssyttää Innaa välissä. Olipa huippu koira! Seisomista eka yksi peruuttaen, yksi liikkeestä suoralla palkalla ja muutama palloleikin lomassa (pallo liikkuu, top, vapautus palloon, irti ja uudestaan). Hyviä kaikki, ilman käsiapua. Luoksetulo eka yksi lyhyeltä matkalta, toka pitemmältä matkalta suoralla palkalla, paremmin vauhtia oli kuin eilen. Loppuun paljon leikkiä ja välissä maahanmenoja ja seisomisia, hyvä! Irroituksetkin toimii PALJON paremmin kuin välillä. Lopuksi kun pallot meni takataskuun, oli perässä selkään napsiva intopiukeena oleva iloinen hauva, that's my dog <3

Lisäksi ollaan tehty iltaruokatottiksia sisällä ja Arto pari kertaa pimeässä myös pihalla ja hienosti on Simpura tehnyt. Yksi päivä myös kepin kanssa sellaista "leikkiä", että kepin olevinaan heitto ja kun Sinna on hömelönä juossut heittosuuntaan, niin maahan-käsky ja sitten keppi vasta oikeasti lentää palkaksi :D Hyvin toimi. Harmillisesti vaan taas näyttää siltä, että Sinna tekee juoksua ja siihen varmaan tyssää reenimotivaatio (ensin koiralta ja sen vuoksi perään ihmisiltä..)

Viikon vaihteessa saatiin myös aita valmiiksi, takapihan verkkoaidasta puuttuu vielä yksi portti. Saa nähä pitääkö tuo verkko vai pitääkö sitä vielä lisäpuutolpilla vahvistaa (puutolppia on nurkissa ja pitkien sivujen puolessa välissä, muutoin on heppoisia metallitolppia).

Etupihan aita sisältäpäin

Etupihan aita ulkoapäin

Takapihan aita ulkoapäinEi kommentteja:

Lähetä kommentti