keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Partiointia ja tokoa

Eilen hakuilemassa. Kerkes tulla jo pimmeetä. Otettiin Sinnalle kaksi ukkoa partioimalla. Molempien alueeksi oli sovittu 150mx50m laatikot (eri alueet molemmille). Arto toi koiran ekan alueen alkuun. Siinä sitten arvottiin, että mitenkä kannattais lähtee aluetta käymään läpi, kun reenikaveri totes, että mitäpä jos vaan päästät koiran ja katot mitä se tekee.. Nimittäin Sinna koko arvonnan ajan seisoi nenu kohti taivasta välillä etutassutkin ilmassa kohti aluetta :) Sinna sai siis lähteä hommiin ja äkkiähän se mm löytyi. Toinen ukko vaikeammalle puolelle tietä eli tuulen alapuolelle. Nyt sai Sinna tehhä vähän enempi töitä. Hyvin kuitenkin sai hajun, mutta joutui paikantamaan tovin, sillä mm oli piilossa 1,5m syvyisen poteron pohjalla. Hyvä! Eikä läheisellä tiellä ajaneet autotkaan häirinneet, vaikka vähän pelotti pikkukoiran puolesta. Onneksi sillä oli valo.

Tänään taaas tokoilua. Seuraamista: nyt ei edistänyt/poikittanut niin paljoa? Pallot oli takataskussa. Luoksetuloa: eka vauhtiluoksetulona, sitten loppuasennon kera, jotka alkuun oli ihan vinoja, viimenen tosi kivasti. Sitten video pätkäsi, mutta loppuun kaksi liikkeestä seisomista, eka suoralla lentävällä pallopalkalla, toka pallopalkalla vasta kun Tiia kerkesi vierelle. Molemmat hyviä, tosin ois ollu hyvä nähä videolta, että kerkeekö se askeleen/askeleita ottaa..



Huomenna vois ottaa luoksetulon loppuasentoa lyhyeltä matkalta, seisomista peruuttaen ja hyppyä ja hyvä ois jotain häiriöö saaha, jos ottais paikkamakuunkin. Sitten perjantaina jos pitäis vaikka "vapaapäivän" (jotain pientä ehkä ;P) ja lauantaina alo-koe. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti