keskiviikko 10. lokakuuta 2012

taas on touhuttu

Toissa päivänä tottista. Seuraamista, hyvä (?) kontakti, mutta edistää ja poikittaa ja vasemman kautta täyskäännöksiä ei osaa kumpikaan.. Sitten noutoa. Kapula unohtuu aina autoon (Arto autolla töissä), joten juuttipatukka (, josta Sinna ei leluna niin tykkää) sai kelvata. Hyvä, jos ei vaadi loppuasentoa, mutta jos yrittää vaatia, ei tule mitään. Eikö se vaan osaa, mutta kun on se avustettuna sen ennenkin tehnyt. Paineistui selvästi, mutta toimintakyky säilyi ja perusasentoon siirtymät oli tosi napakat ("kato miten hyvin mie osaan enkö osaakin, osaanhan?") Jankattiin aiiiika kauan..



Eilen esineruutua ja taas meni jankkaukseksi. Tiia+Sinna tallaamassa alue. Sinna paikkamakuun kolmen esineen viennin ajaksi. Eka esine vasempaan laitaan keskelle, toka keskelle ruutua taakse, kolmas oikeaan laitaan eteen. Sinna näki, kun Tiia tuli viimeiseksi pois ruudun oikealta laidalta, joten kun lähetti vasemmasta laidasta ekalle esineelle, ampaisi oikeaan laitaan.. Ei näin.. Ei kuitenkaan mitään löytänyt. Uusi lähetys ja eka esine löytyi. Siirryttiin keskelle ruutua, taas hyöri ja pyöri missä sattuu, mutta ei löytänyt.. Jätettiin se esine "muhimaan" ja siirryttiin oikeaan laitaan, mistä eessä oleva esine löytyi helposti. En muista koitinko lähettää vielä kerran keskelle, vai siirryttiinkö suosiolla aluetta syvemmälle ennen lähetystä. Sitten löytyi. Esineiden tuonnitkin oli vähän heikohkot. Ehkä seuraavalla kerralla taas pienempi ruutu ja yhtä esinettä kerrallaan?

Eilen toisella lenkillä pudonneen esineen nouto. Karvainen hepan turpasuoja oli vähän liian kiva, niin Sinna heitteli sitä muutaman kerran tuodessaan. En ottanut loppuasentoa. Sen sijaan otettiin pari kertaa noutona samalla esineellä, mutta niissäkin loppuasento oli aika tuskan takana.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti