tiistai 6. marraskuuta 2012

Sattuu ja tapahtuu

Torstaina tottiksessa. Alkuun paikkamakuu, pimiää oli ja märkä maa, varmuuden vuoksi Sinna kiinni tolppaan. Sakemanni teki samalla tottista Sinnan takana (piti vähän vilkuilla) ja taisi hetken aikaa alkuun edessä olla tekemässä bortsu. Tiia pysyi suht lähellä ja palkkaili välillä. Nyt ei todellakaan ollut liian korkeassa vietissä, mutta mielentila taas väärä. APUVA, PELASTAKKEE MIUT! Vapautuksesta ei palkkaa (se ei ole SE odoteltava juttu vaan se pysyminen on "kivaa"). Tosi hyvin aktivoitui tekemään muuta heti vapautuksesta. Eka seuruuta ja henkilöryhmää. Ihan hyvin siihen nähen, että Tiia luikasteli sohjossa kaikki käännökset. Sitten liikkeestä seisomista. Ekalla taaas liian kova käsky ja kanssareenaajat sano, että koira meni kyllä vähän henkisesti lyttyyn.. Uusinta ja parempi. Olikohan väliin haukutusta, vähän ujosteli, tarjosi sivulle tuloa tosi napakasti (voisinko tehä mielummin näin, enkös osaakin tosi hyvin tulla sivulle?). Sitten luoksetuloa eka lyhyeltä matkalta, ongelmana, että tuppaa tulemaan vinoon vasemman jalan eteen. Onnistumisiakin (=suoria) tuli.

Reenikaveri sano, että Sinnalle on tullut hurjasti enempi viettiä kesään verrattuna! Juu-u, on se omaan käteenkin kuin eri koira. Varmaan vaikuttaa moni asia: juoksut oli alkukesästä, vauva tuli taloon keväällä, tehtiin kesällä tosi vähän mitään, ollaan tehty nyt enempi tottista/tokoa, kontaktin katkeiluun on puututtu (korvan nyppäys perusasennossa/käännös oikeaan liikkeessä), ei juosta seuraamista läpi vaan vaaditaan keskittymistä, Sinna patoaakin nykyään vähän paremmin, tekemistä ohjaajalle (myös kehu on palkka, muu palkka tulee vasta sen jälkeen) ja namit ollaan vaihdettu suurelta osin palloon, mikä on Sinnalle nykyään ihan super <3 Mii laiks, yleensä..

Pe-la oli kaverit Nappe-springerin kanssa meillä yötä. Koirulit jäi aidatulle pihalle siksi aikaa kun miehet kävi nukuttamassa vaavin. Nappe oli sitä mieltä että mukaan ois päästävä ja oli juossut voimalla päin verkkoaidan kohtaa, jossa tulee olemaan portti, mutta tällä hetkellä siinä oli vain loppu verkko pingotettuna. Verkko oli siirtynyt hyvän matkaa ja koirulin vingahdus kuului lenkkeilijöille asti. Kun pojat tuli lenkiltä, niin kunnossa oleva Nappe seisoi tiellä ja Sinna oli edelleen pihalla. Ulkona koirulit leikki kivasti mutta sisällä Sinna oli ihan kärtty täti joka halusi vaan nukkua ja Nappe ei olisi saanut mennä lähellekään häntä/Innaa. Sinna olikin sitten suureksi osaksi eristettynä omaan rauhaansa, niin täti ylhäisyys saa nukkua kauneusuniaan rauhassa..

La-su oltiin Enossa mökillä. Sinna roilautti lauantaina pihalampeen heikoille jäille ja jäi jumiin. Yritti uida mutta kun jää ei kaulan alta rikkoontunut ja etutassut vaan polski jään alla :( Ei tajunnut kääntyä ympäri uimaan pitempää kautta, vaan sinnikkäästi vaan yritti tuloreittinsä kautta. Ei auttanut kuin Arton rikkoa kumpparilla jää ja kahlata reittä myöten pikkukoira hakemaan <3 Loppureissun ulkoilujen ajan Sinnalla oli Viivi-kultaisennoutajan pelastusliivit päällä.

Viikonloppu päättyikin sitten päivystysreissuun, kun yliannostus vieraan koiran pölyä sai Tiialta hapen loppumaan :( Nyt löytyy sitten kotosalta ensiavuksi adrenaliinipiikit, jos yhtä paha tilanne pääsee yllättämään. Joopatijoo..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti