perjantai 9. marraskuuta 2012

To(ko)ttista

Keskiviikkona kotosalla paikkamakuuta takapalkalla + välipalkalla. Hjuva. Sitten hyppyä, hyvä sekin ja hyppelyiden jälkeen vielä toinen paikkis, hyvä.

Torstaina kentällä. Alkuun hieman seuraamista, vähän häslää ja häiriöherkkää. Sitten paikkis (varmuuden vuoksi tolppaan sidottuna). Rotikka teki edessä, toisella puolella tervu reenas kontaktin pitoa/mielentilaa perusasennossa ja kauempana kentällä vielä joku koiruus. Ja pimmeetä oli. Sinnan paikkis oli tosi hyvä! Ehkä pikkusen liian tarkkaavainen oli mitä ympärillä tapahtuu, mutta kuitenkin melko rauhallinen ja rento. Ennakoi ylös nousemista, takas maahan ja vapautus ilman palkkaa (oli saanut paljon välipalkkaa). Vapautuksella lähti moikkaa tervun >( Sitten seuraamista, joka oli aika häiriöherkkää ja edisti ja poikitti ja oli väljä, hyvääkin oli joukossa! Palkkauksessa oli vaan yksi pallo, niin Sinna pääs ihan liikaa mässyttää vaan yksikseen pallon kanssa :/ Muutama maahanmeno (ei liikkeestä) ja liikkeestä istumista, mihin sitten jäi maahanmeno päälle.. Jossain väleissä myös muutama luoksetulon loppuasento, ne oli hyviä.

Ruusta vieraat on kyllä tosi kivoja, varsinkin, jos ne "erehtyy" istumaan Ruun sohvalle. Silloin saa kyllä hyvin nopsaan rapsuja ja herkkuja kerjäävän pikkupupun sylkkyynsä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti