tiistai 13. marraskuuta 2012

Tokoo ja semppaa

Lauantaina Joensuun seudun palveluskoirayhdistyksen nelikymppisillä (päiväseminaarissa). Vau, tosi hyvä, ajatuksia herättävä luento oli perimästä, ympäristöstä ja ohjaajan vaikutuksesta. Tiivistelmää tulossa jahka nyt tässä...

Sunnuntaina ennen isinpäivä Bond-lehvaan menoa (<3) Pörröt tokoo-ryhmässä. Seuraamista (karkasi autolta muiden luo, sen jälkeen ihan jees), jäävät (hyvät, Tiiakaan ei enää HUUDA), luoksetuloa (muistaakseen hyvä). Välissä autoon, sitten hyppyä (ekalla hypyn jälkeen nuuski maata, ei palkkaa, toka hyvä) ja loppuun ryhmäpaikkis kolmen muun koiran kanssa, välillä palkaten + takapalkka, tosi kiva!

Tänään myös Pörröt tokoo. Seuraamista hihnassa, oli vähän häiriöherkkää eikä kovin hyvä fiilis jotenkin. Jäävät hyvät, eka luoksetulo palkkaamalla vauhdista ilman loppuasentoa, sitten useampi toisto eripituisilta matkoilta eteenistumisen kanssa. Pitkältä matkalta tulee vinoon :/ Tätä pitää nyt ottaa käsiavun kanssa ja EI IKINÄ perusasentoon siirtymistä edestä luoksetulon jälkeen. Hypyssä haistelua/muuta haahuilua. Ihan kyllä siis hyppäsi ja pysähtyi (paitsi ekalla haisteli maata ihan kunnolla hypyn jälkeen), mutta ihan selvästi näki että koiruuden ajatukset oli jossain ihan muualla, en tykkää.. Jauhettiin jonkun aikaa, välissä pieni pätkä seuraamista ja leikkiä, että vähän vapautuisi. No, ei tehhä nyt ongelmaa tästä. Tänään oltiin päivä Joensuussa ja käytiin kahdella kaupunkilenkillä, niin nekin varmasti vätystää maalaishurttaa, että ei ihme, jos alkaa reenin loppupuolella vähän hyytymään :P Niin, ja nyt on ollut muutamat reenit peräkkäin aika pitkiä reenejä, eli reenejä vois taas vähän lyhentää/koira välillä autoon. Ja turha jääviäkään ees joka kerta ottaa, kun niissä ei nyt tällä hetkellä oo mittään hinkkaamista. Loppuun ryhmäpaikkis. Perusasennossa haihatteli, nousi monta kertaa seisomaan ennen kuin liike edes alkoi. Maahan-käskyllä hienosti maahan. Suht ok mielentila, välillä vilkuili vierustovereita ym. Välipalkkaa ja takapalkka. Toiset halus ottaa vielä suoraan uusinnan (jonkun koira haisteli), joten takapalkan jälkeen Sinnakin takas riviin. Jossain välissä nytkähti kun Tiia oli menossa välipalkkaamaan, joten Tiia kääntyi kannoillaan ja meni palkkaamaan vasta myöhemmin. Lopuksi pitkä aika syöttelyä Tiia seisten makaavan Sinnulin sivulla, vapautuksesta ei palkkaa vaan kehuen autolle ja autossa pieni palkka. Kiva, kun saahaan nyt näitä ryhmäpaikkisreenejä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti