perjantai 19. heinäkuuta 2013

Eilen jälki, tänään tokoilua

Jälen tekoon lähtö: "Isi, elä unoha jälkipaalua ja miulla on myös tää yksi esine." Samalla Sinna on varastanut loppupalkkapallonsa. Onneks tää ei ole niin vakavaa.

"Isi, myö leikitään vielä hetki tällä pallolla jooko." Innalla narupallon naru kädessään.


Eilen illalla peltojälki, vanheni reilu pari tuntia, puhelimen trackerin mukaan 120 m, neljä esinettä, ilman purkkeja, viimeisen sisällä pallo, ei kulmia, vaan koko jälki oli sellaista mutkittelua (tarkoituksena, että Sinna pitäisi tarkasti jälestä kiinni). Välillä jälestikin hyvin tarkkaan, mutta välillä kadotti jälkeä. Ekasta pikkuisesta esineestä olisi painellut yli, pari esinettä ilmaisi jääden makaamaan liian kauas esineestä, kannustuksella lähemmäs.

Tänään lenkin jälkeen kotipihatokoilua, eka sivulle tuloa, sitten paikkamakuu kotitekoisenestekyhäilyn kokoilun ajan. Paikkamakuun aikana naapuri ajoi autollaan ohi, ei kiihtynyt Sinna ollenkaan. Hyvä! Ei se kyllä oikeestaan nuista normi henkilöautoista kiihdykään (isommista autoista ja peräkärryistä kyllä), mutta tottumuksen takia käy vaan kaikki vahtihaukkumassa :/ Mutta siis jokatapauksessa paikkamakuun oli tosi rauhassa, vaikka Tiia oli välillä talon toisella puolella ja liiterissä käymässä.

Paikkamakuun jälkeen hyppyä. Eka pelkkä hyppy suoralla palkalla. Tokaan mukaan top-käsky. Kolmannella Tiia tuli vierelle, neljännellä vielä loppuun sivu-käsky, mutta taisi tarvita tuplasivukäskyn, joten otettiin uusiksi. Myös uusinnalla sivu-käskyn suorittaminen oli hidas, mutta koska hyppy meni niin hyvin niin ei hinkattu koko kuviota vaan niin, että pallon saalistuksesta top-käsky, siitä Tiia siirtyy vierelle ja siitä sivu-käsky. Lopetettiin parin toiston jälkeen kun oli tarpeeksi nopsa. Sitten vielä hyppyä ees taas vähän niin kuin kahen pallon leikkinä. Loppuun eteenlähetys, pallo kiinni aidassa. Eipähän tuo koiruus heti sitä palloa verkkoaidastakaan bongannut ja sitten kävi vielä nenullaan tökkäämässä sen aidasta läpi toiselle puolelle ;) Mutta olipa kiva tokoilla/tottistella :D

Siivous"apurit"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti