torstai 18. heinäkuuta 2013

Kaikkia mahdollisia lajeja ja Remen toilailuja

Peltojälkiä ollaan tehty pari ja mehtäjälkiä yksi. Eka peltojälki u:n mallisena, kolme esinettä, vanheni 2,5 tuntia. Oikein hyvä, paitsi kulmat. Ja esineilmaisut hitaat (esineiden alla purkit). Samoin toinen peltojälki vanheni 2,5 tuntia, 4 esinettä, 4 kulmaa. Arto oli tehnyt jälen, Tiia ajoi, Arto ei päässyt Innan iltatoimilta mukaan. Mutta selvittiin ja kaikki esineet löytyi. Yhdestä esineestä oisi mennyt ohi. Ei ollut purkkeja esineillä. Kulmat jälleen sitä sun tätä, tekee paljon tarkistuksia. Itsevarmuuden puutetta?

Metsäjälki vieraan tekemänä, noin puoli kilsaa, muistaakseen viisi esinettä, joista neljän alla purkit. Vanheni vajaa kolme tuntia, muistaakseen neljä tien ylitystä, ekalla tien ylityksellä hukkasi, lisäksi alkujälki oli jatkuvaa hukkaamista ja uudelleen jälen etsintää. Sillä alueella meni kyllä lenkkeilyreittejäkin. Esinettä, jonka alla ei ollut purkkia, ei olisi ilmaissut, muut ilmaisi hitaasti. Lopun jälen hoiti kivasti.

Tiistaina hakuilemassa. Otettiin tällä kertaa niin, että näytettiin haamut etukulmista muistikuvina, pieni pyöräytys pois alueelta ja Sinna sai valita kumman ottaa ensin. Irtorullaillen mentiin koko kuvio. Tuhatta ja sataa meni maalimiehelle ja näytölle, rullan tuonti hitaalla laukalla ja molemmilla kerroilla tiputteli lähelle. Mutta tässä oli hyvä into ja tiputtelu johtui selvästi siitä, että oli niin kiire jo näytölle, eikä siitä, että on paineistavaa tuoda rullaa :)

Keskiviikkona viestissä. Sinna juoksi viidestä matkasta kaksi ensimmäisenä koirana. Sinna oli jotenkin ihan liekeissä, juoksi tositosi hyvin, lujaa ja varmasti, mutta odotteluajat kävi ihan ylikierroksilla. Liekkö syynä, kun juoksemassa oli ekaa kertaa meidän kanssa yhtä aikaa uusi koira vai siitä että Tiia ja Arto sääti radiopuhelinten kanssa.

Tänään piiitkästä aikaa kotipihatottista. Seuraamista, liikkeestä maahan ja seiso ja luoksetuloa. Oikein kivasti, vaikka kyllähän se seuraamispaikka elää.

Reme on keksinyt uusia kujeita. Tiistai-iltana kun tultiin kotiin, löytyi yllärinä Sinnan vesikupista kuollut hiiri. Jotenkin epätodellista, että Reme on oppinut saalistamaan kun se on jotenkin niin kömpelö.. Eilen puolestaan Inna halaili Remeä niin huolella, että Remeltä tuli oksennus. Sen jälkeen Inna matki Remen yökkäily ääntä :/ Voi nuita..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti