perjantai 26. heinäkuuta 2013

Tottelemista ja viestiä

Tottikset/tokoilut: Keskiviikkona kotipihalla. Liikkeestä seisomista ja luoksetuloa. Liikkeestä seisominen tökki, jatkoi vain innokkaasti seuraamista käskystä. Pakotteista vain nosti viettiä seuraamiseen entistä tiiviimmin. Jotenkin hinkkaamalla saatiin sitten onnistumisia ja loppuun luoksetuloja loppuasennolla ja yksi läpijuoksuna. Hyvä!
Eilen tottiskentällä. Paikkis, pikkuseuraamista, liikkeestä seisomista ja hyppyä. Paikkiksessa oli hyvin rauhallisena, vaikka Tiia leikitti "käsillä" sitä ennen. Seuraamisessa innokas, edistää ja vähän poikittaa. Liikkeestä seisomiset meni ok, mutta ei missään nimessä parasta Sinnaa. Aiemmin sillä oli liikkeestä seisominen ihan töks seinään (tai lähes), nyt valuu pari askelta. Ei varmaan pitäis ottaa tätä liikettä nyt hetkeen ja antaa sen hautua :) Lopuksi hyppyä kahen pallon leikillä. Hyppy-käsky ja pallon heitto esteen taakse ja "lähtöpuolella" odottaa uusi pallo paluuhypyn jälkeen jne. toistoja. Matalalla esteellä ja Sinnalla oli hauskaa :)

Viesti: Keskiviikkona viestissä. Ekat 3 taivalta vain 250 m (treenikaveri tarvitsi tietynlaisen reenin lyhyellä matkalla), viimeiset 2 taivalta 600 m eli siirtymisestä tuli jälestyspätkäksi 350 m. Ihan hyvin! Sinna juoksi ensimmäisenä koirana siirtymän jälkeisen taipaleen :) On niin hauskaa viikko toisensa jälkeen huomata, miten paljon koira (ja reeniporukan muutkin koirat) tuosta lajista tykkää :) Se innokkuus vaan sitten näkyy hallinnan vaikeutena seuraamisosuudessa ja hiljaa vuoroaan odottelussa :/

Keskiviikkona ennen viestireenejä käytiin myös Joensuussa koirapuistossa pitkästä aikaa. Kavereiksi sattuivat labbisnarttu ja bretoniuros.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti