perjantai 17. elokuuta 2012

Hakua ja viestiä

Tiistaina hakuilemassa. Sinnalle neljä maalimiestä. Eka haamu, Sinna pyöräytettiin pois ja haamu liikkui takarajalle ja sitten vielä aluetta eteenpäin. Tokana pimeä. Kolmas syvyyttä siirtyvä haamu ja neljäs pimeä. Tosi hyvin kaikki! Pimeilläkin teki tosi hienosti töitä, vaikka syvyyttä saattoi olla 70 metriä. Tulipa mieleen ajatus, josko Sinnasta koittaisi kuitenkin haukkuvaa tehhä, kun ilman rullailmaisua se tekee taas niin innokkaasti töitä hakumettässä. Tosin kotona se rullaileekin mielellään..


Keskiviikkona viestissä. Sinna juoksi kaikki viisi matkaa ja hyvin juoksikin! Varsinkin viimeisen matkan jälkeen oli ihan kaikkensa antanut, mutta jaksoi silti pinkoa laukalla loppuun saakka. Jäähyttelykävelyt reenin päätteeksi ja matkojen välillä tulivat tarpeeseen. Matkaa oli ihan hyvän verran. Eka väli noin 300 m, toka 500 ja kolmas 630. Sinnan sai pysymään hiljaa oottelemassa, kun antaa sen katsoa juoksemaan lähteviä koiria namikäsi nenussa kiinni. Samalla se nostattaa viettiä, kun katsoo muiden lähtöä. Ensi kerralla voisi koittaa taas laittaa Sinnaa ensimmäiseksi juoksijaksi.

Eilen käytiin uimassa ja koko reissun ajan kuului haulikon pauketta. Sinna ei reagoinut mitenkään, tuttuun tapaan vain vahti vaunuja, kun Tiia ui. Ehkä pauke tuli sen verran kaukaa tai sitten haulikon ääni on niin matala, ettei se pelota.

p.s. Sinnan ruokavalio on täydentynyt kasvissoseilla, kun Inna opettelee syömään niitä päivittäin parin lusikallisen verran ja Sinna saa loput :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti