tiistai 28. elokuuta 2012

pimeetä ja pauketta

Maanantaina Artoa ärsytti, kun Sinnaa joutu illalla pimeellä houkuttelee pihalle portailta. Arto kävi nappaamassa Sinnan iltaruuan pihalle ja ei kun vaan pimmeeseen tottistelemaan! Tosi hyvää teki, ja tiivistä seuraamista! Paitsi yhelle nurmialueelle Sinna ei ois halunnu mennä, ilmeisesti, kun se usein tekee tarpeensa siihen.. Pikkuhienohelma..

Eilen jätskiautolla käydessä Tiialla välähti laittaa Sinna paikkamakuuseen, kun se on muuten aina niin innoissaan moikkaamassa ja hyppimässä jätskimyyjän päälle :P Hyvin pysyi. Myyjä jotain sanoikin, että kylläpäs se nyt on kiltisti. "Juu, tuli mieleen, että voihan sen käskyttääkin, ettei tarvii pelleillä.."

Eilen illalla hakumetässä. Viisi maalimiestä. Etunurkat muistikuvina. Valitsi selkeästi oikean puoleisen, sai käydä sen eka. Vähän ennen seuraavaan etunurkkaan lähettämistä alkoi kuulua uudestaan metästyksen pauketta :( Ei lähtenyt ukolle, vaan kurvasi pois. Luultiin, että nyt kyllä hipsii autolle saakka, mutta menikin vaan kyyristelemään Innan vaunujen viereen (Inna oli nukkumassa keskilinjan alussa). Tarvittiin uusi haamu ja Artolta hieman tukea lähteä perään, niin lähti hissuttelemaan maalimiehelle. Palkasta selvästi palautui ja kolmannelle maalimiehelle (pimeä) lähti ihan kivasti. Ja sitten taas paukkui ja paukut tulivat vieläpä seuraavan mm suunnasta. Otettiin haamu ja jotenkin se Sinna sinne sitten meni. Herkkupalkat loppu siihen, mutta aateltiin, että otetaan yksi vielä lelupalkalla. Viimeinen pimeänä helpommalle puolelle (paukut tuli toisesta suunnasta). Ei millään hirmu vauhilla, mutta muuten hyvin kuitenkin meni ja löysi ja leikki. Arto leikitti vielä lopuksi itse ja kivasti taisteli pallosta ja yksi vaimeampi paukahduskin kuului, mutta ei kyllä ote pallosta herpaantunut yhtään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti