keskiviikko 8. elokuuta 2012

Kesä kulkee


Pikkutytyjen lelukaari käy isommillekin tytöille
Juhannuksena Pontus-labbis oli hoidossa. Käytiin myös lähilammella pulikoimassa ja grillaamassa.
Lomaviikolla käytiin Vuokatissa ihmisporukalla + Sinna (, joka aloitti juoksunsa) ja Reme
Vuokatissa meillä oli tälläinen pieni vierailija
Osa lomasta meni maalatessa. Sinnakin sai sotkettua nenunsa maaliin ja purtua yhden pensselin
Sannan ja Ankin kans grillaa

Vuodatus sano sopimuksen irti osan ajaksi kesällä ja kun viimein palasi toimintaan, niin oli poistanut kaikki kuvat.. Eli nyt siis blogataan uudessa osoitteessa :) Nyt sitten muistellaan, mitä on tapahtunut. Kuvat helpottaa vähän muistamista :)

Sinnan reenit on ollut vähissä.. Haussa ollaan käyty kerran, viestissä kerran (+ yhdet kotireenit), yksi jälki ( jota ei voinut jäleksi sanoa) ja kotitottista + kerta esineruudun tapaista. Haku ja viesti meni nappiin! Kotitottiksessa into on yleensä suht kohillaan. Arjessa Sinnuli on ihan nyyssönen.. Aamulla ei lähtis pihalle, löhöää vaan kotona ym. Selkä ei kuitenkaan tunnu jumilta joten oisko vaan juoksun jälkeistä olotilaa tai sitten johtuu vauvelista. Innaa kohtaan Sinna on kyllä tosi ihana. Eilen ja tänään ulvoi mukana, kun vaavilla oli uni itkua. Myös Tiian siskon vauvaa olis halunnut hoivata.

Remellä pyyhkii hyvin. Se on saanut rutkasti itseluottamusta kun on voinut olla pihalla. Siellä se antaa kyytiä naapurin kisumisulle joka puolestaan jahtaa Sinnaa.. Remen turkki sen sijaan on hirveessä kunnossa ei oo pyhiä birmoja tarkotettu maalle..

Ruu nauttii kesästä. Se saa välillä olla pihalla aitauksessaan marjapuskien alla.

Tässä syksyllä meitä oottaa viimein aidan pystytys! Sinnaa, beibiä ja mahdollisesti Remeäkin varten ( jos se pitää kisun).

Reme (, jota ötti pistänyt simmuun) livistänyt vaunuihin


  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti