torstai 30. elokuuta 2012

maassapaikallaolo

Eilen tottiskentällä. Seuraamista, puolikasta henkilöryhmää (kaksi ihmistä), jäävät, luoksetulo ja paikkamakuu. Häiriötä oli riittämiin, kun ihan vieressä malille tehtiin noutoja. Ihan kivasti Sinna kuitenkin häiriön allakin teki, paitsi kontakti katkeili seuraamisessa. "Henkilöryhmässä" oli hyvä. Jäävät hyvät. Luoksetulossa varasti, toinen oli hyvä (vauhtia piisasi, ilman loppuasentoa, lyhyeltä matkalta pari myös loppuasennon kanssa). Paikallaoloa ollaan tehty kentällä aivan liian vähän! Mutta hyvin pysyi, välillä namipalkkaa.

Illalla vielä kotosalla sisällä tottista. Seuraamista, jäävät bh-tyylillä, luoksetulo. Kaikki muu tosi hyvä, mutta luoksetulo vino. Kesti hyvin vaikka joutui hinkata, innoissaan tarjosi sivulletuloa, kun palkkaa ei heti tullut, hyvähyvä!

Ruu sai ekaa kertaa tänä aamuna hänkin vähän Innalta huomiota = pään rapsutuksia. Hirmu mielissään ottaa pikkuhellyydenkipeä pupsa kaiken huomion vastaan, vaikka se tarkoittaisi otsatukan mutistelua <3 Ruu on ollut ihmetuulella. Eilen ei syönyt pähkinää (vaikka yleensä syö ihan kaikkea!) ja tänään silppusi palan sohvatyynystä (yleensä ei tee juuri mitään, istuu ja nöpsöttää, kunnes joku tulee lähelle, niin voi kerjätä rapsutuksia tai ruokaa)..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti