lauantai 22. syyskuuta 2012

Bh

... BH Hollandroy Saskia.

Mutta ei kyllä voi sanoa, että olisi kovin ylpeä suorituksesta.. Meni kyllä niin rimaa hipoen läpi, että huhhhui!!Maassapaikallaolo: Paikkamakuupaikalle siirtyminen hirveetä tempomista. Hyvin perusasennosta maahan. Jäi hyvin, kunnes... Suorittavan koiran haukahduksesta nousi salamana ja laukkasi Tiian luokse, plaah.. -> Puutteellinen

Seuraaminen kytkettynä: Veti heti alku perusasennossa maihin, kun toinen ohjaaja antoi koiralleen paikkamakuuseen jättö käskyn.. Eka suora ihan lenkkeily vetämismeiningillä, suora takas päin vähän petrasi. Tiia unohti kaavion ja oisi tässä vaiheessa jo mennyt henkilöryhmään. No, sakara kuitenkin sitten tuomarin muistutuksesta tehtiin ja se meni jotenkuten, pysähdyksestä istui, mutta kerkesi myös mennä maahan?! Henkilöryhmässä moikkasi kaikki kenen ohi mentiin nuuskaisemalla. Pysähdykseen joutui vähän hakemaan istumispaikkansa..  -> Hyvä (ei kyllä ollut!.. Tyydyttävä KORKEINTAAN)

Vapaana seuraaminen: Petrasi hihnassa seuraamisesta. Henkilöryhmässä kerran jäi tsekkaamaan jonkun kohan maassa, mutta ite korjasi paikkansa. Jälleen eka suora pois päin meni huonoiten (oli jostain syystä koko aika punkemassa mettään päin, joku siellä kiinnosti, varmaan kokeen alussa lennelleet linnut..). -> Hyvä (No joo..)

Liikkeestä istuminen: Kontakti katkeili seuraamisessa, mutta hyvä istuminen. Tiia unohti oottaa tuomarin luvan lähteä kävelemään takas koiran luokse. -> Hyvä

Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo: Perusasennossa ennen liikkeelle lähtöä tuomari sanoi: "Seuraavaksi maahanmeno" ja Sinna lävähti taas maihin, hohhoi.. Ihan ok meni pysähdykseen saakka, mutta siitä perusasennosta ennakoi maahanmenon. Tiia käski uudelleen sivulle ja siitä hyvin maahan. Luoksetulossa teki kanssa ihan uuden tempun eli kaahas tosi vauhikkaasti iloisesti luokse, mutta meni vierestä ohi pari metriä Tiian taakse ja tuli suoraan sieltä ihan itse omin päin sivulle, mitä ihmettä taas tapahtu!?! -> Hyvä

En kyllä oikein tiiä, mikä tuossa tottiksessa meni vikaan. Varmaan tottakai Tiian jännitys teki oman ison osansa. Mutta kun mahikset ois ollut tosi hyvään suoritukseen, koska Sinna oli tosi into päällä. Mutta harmi vaan, se innostus suuntautui vähän kaikkeen ympärillä olevaan!.. Ja olemattomaan.. Hirmu häiriöherkällä päällä. Mutta tuomari painotti, että tärkeintä BH:ssa on hallinnassa olo, ei tekninen suoritus :)

Tottis meni siis läpi (..) ja päästiin kaupunkiosuuteen. Jos tottis menikin ihan alta odotusten, niin kaupunkiosuus sitten taas puolestaan ylitti kaikki mahdolliset odotukset. Käskyn alla kuljettiin eka ihmisryhmään. Sinna kävi yhen ihmisen käden luvatta nuuhkaisemassa, mutta muuten tökötti kiltisti perusasennossa. Yksi ihminen kysyi saako silittää (ei ilmeisesti oisi ollut pakko suostua) ja silitti ja Sinna ei ollut milläänsäkään. Tien toisella puolella käskyllä maihin siksi aikaa, kun autosta jututtivat. Ohi meni sillä aikaa pyörä+lastenvaunut+koirakko+random liikennettä. Sinna oli tosi lunkisti. Siitä seinälle, mihin Sinna kiinni ja käskyn alle makaamaan. Ohi meni jälleen koirakko, pyörä, lastenvaunut + random ihmisiä Tiian ollessa kulman takana. Olipa ilo palata takaisin rennosti hiljaa makoilevan koirulin luokse <3 Sai kuulla, että tasapainoinen koira on. Eli läpi meni kaupunkiosuuskin ja paljon paremmin kuin Sinnan kanssa normisti mitkään koira/polkupyöräohitukset/kaupan eteen jätöt!!! On tuo omituinen koira.. Hyvässä ja huonossa.. Siinä rauhassa kuunneltiin tuomarin kommentit, minkä jälkeen ihmisten taputuksista rauhassa hönöttänyt Sinna puhkesi raikuviin rähjäyksiin. Jee, tähän oli hyvä lopettaa!

Käydään vielä parin viikon päästä leikkimässä tokon alo-koe, saa nähä, millanen show siellä saadaan aikaiseksi!!


4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Siitä se lähtee! Pääasia, että meni läpi. :)

  VastaaPoista
 2. Onnea! Pääasia tosiaan että meni läpi, ei sitä kukaan myöhemmin kysy että menikö rimaa hipoen vai huippuarvosanoin! :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut! Nyt sitten taas tietää mitä treenata tästä eteenpäin :)

  VastaaPoista
 4. Hieno homma! Onnea Sinnalle ja ohjaajille!

  VastaaPoista