keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Koiran leivontaa

Eilen lenkin varrella Sinna paikkamakuussa omenien poiminnan ajan. Hyvähyvä! Pitää huomenna päästä kentälle häiriöön ottaa paikkamakuutakin (ja henkilöryhmää!), kun kotona häiriöt vähän vähissä.

Sinna bongasi eilen lenkillä myös räkätin poikasen (vieläkö niillä on pikkupoikaset tähän aikaan?). Söpöähän se tavallaan oli kun lintu ja Sinna peräkanaa tiipersivät tietä pitkin, mutta parempi oli ehkä kuitenkin jättää tipu rauhaan. Käskyllä jätti ja käskyn alle istumaan odottamaan, että lintu kipitti matkoihinsa. Mutta on tuo vaan Sinnassa yksi ihana puoli, että se ei heti ole kaikkea elävää kitaansa pistämässä <3

Eilen illalla hakumetässä. Kolme ukkoa. Eka pimeänä tuulen puolella. Mm olikin enempi oikealla, mitä luultiin, niin eka lähetys meni harakoille, lopulta löytyi. Toka haamuna, joka sitten siirtyi Sinnan huomaamatta. Meni ihan ok. Kolmas pimeänä, hyvä. Kolmannella ukolla herkkujen lisäksi palloleikkiä ja leikkien pois metästä :)

Reenikaveri kertoi, että Rautasen Keijo (rajamies, joka oli toukokuussa jälkileirillä kouluttajana) oli sanonut, että oli meinannut "Sinnan porukalle soitella, että kyllä siitä vielä hyvä koira saatas leivottua" ;D No, jos bh mennee läpi ja haikaillaan jälkikoetta vielä tälle (?) syksylle (suuret puheet..), niin pitänee varmaan Keijolle rimpautella, jos siltä irtois neuvoja. Hällä oli kuulemma vinkkiä myös tottikseen Sinnan tyyliselle koiralle, muttei keretty kevään leirillä silloin sitten tottistelemaan.

Tänä aamuna kotipihatottista taas Innan aamu-unien aikaan. Nyt kerrankin sitä hihnassa seuraamista (bh-kaavion hihnassa seuraamisosio). Hyvä, jee! Sitten muutamat lyhyet seuraamiset ja käännöksiä vapaana, hyvää ja ihan ok:ta. Loppuun liikkeestä maahan ja luoksetulo ilman loppuasentoa, hieno! Videokin oli (olevinaan), mutta eipä se ollut kuvannutkaan, kun unohtu eilinen video poistaa muistikortilta, niin ei mahtunut.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti