tiistai 18. syyskuuta 2012

peehoo harkkaa

Viikonloppuna tottistelua takapihalla. Naapuri rakensi ja lautapinon kolahdus sai Sinnan mielialan laskemaan. Äitiiii, en haluu ;(! Jotenkin saatiin tottis jatkettua ja suht hyvään lopetettua :/ Jonkin ajan kuluttua etupihalla noutoa tyhjällä maalanrinteippirullalla (Arto oli maalaamassa ;) ). Kolme toistoa, varsinkin vipo oli tosi nappi suoritus loppuasennon kera!

Tänään pihalle tottistelee, kun sai Innan aamu-unille. Bh-touhua (vapaana seuraaminen suhtkoht kaavion mukaisesti, jäävät bh-tyylillä ja luoksetulo, välissä palloleikkiä, harvalla namipalkkauksella). Harmillisesti pihakivi ei oikein osaa tsuumata, joten kaikki käännökset ja luoksetulon loppuasento jää ihan näkemättä videolta, mutta ne oli ihan oikeestioikeesti tosi hyvät (ainakin Sinna-mittarilla)! Video voi siis olla vähän tylsä, kun puolet jää kuvan ulkopuolelle/tapahtuu liian kaukana. Luoksetulo oli hi-das (laukalla kuitenkin), kun käsky tuli huudeltua vähän oudolla äänellä.. Tuntuu, että Sinnalle sopii tuo harvempi palkkaus, ehkä se siten arvostaa saamaansa palkkaa enemmän. Unohtu ottaa hihna ulos, hirmu vähän on tullut hihnassa seurautettua :/ Loppuun vielä palloleikkiä ja Sinna toi pallonsa ihan polleena sisälle ja pitkään sai sitä mussutella onessaan <3 Kumpa se tekis näin hyvin oikeellakin kentällä (ja välillähän se tekeekin).

2 kommenttia:

  1. Onpa hyvän näköistä Sinnan tekeminen! Hurjasti kehittynyt koko ajan. Kyllä tuolla osaamisella kelpaa beehooseen mennä!

    VastaaPoista